Behandeling en Certificaat

Behandeling
Als de testresultaten positief zijn bevonden, kunnen wij overgaan tot behandeling van het materiaal. Behandeling vindt plaats in onze werkplaats. Vanuit onze ervaring hebben wij verschillende applicatiemethodieken ontwikkeld die ervoor zorgen dat uw materialen veilig en snel behandeld kunnen worden. Voorbeelden van behandelingswijzen zijn: sprayen, lakken, dompelen, foulard, CT4 (Stork) of vacuümdruk (hout). Op deze wijze behandelen wij nieuwe gordijnstoffen, vloerbedekking of andere materialen die nog niet bevestigd of aangebracht zijn. Is er sprake van een behandeling van materiaal dat reeds is aangebracht of bevestigd dan komt het NNS applicatieteam naar u toe. Met moderne apparatuur worden de materialen snel en vakkundig behandeld. Bij zo'n behandeling op locatie, nemen wij vooraf altijd met u door of er rekening gehouden dient te worden  met uw specifieke omstandigheden, zoals: werken op grote hoogte, eventueel aanwezige (elektronische) apparatuur in de directe omgeving, enz.

Certificaat met klassevermelding
Na betaling van onze factuur, ontvangt u een
behandelingscertificaat. Hierop staat exact vermeld aan welke brandveiligheidseisen het behandelde materiaal voldoet. Dit certificaat geldt als aantoonbaar brandpreventiebewijs voor de brandweer.

 


NNS Brandpreventie | Maatregelen en Eisen | Hoe werkt NNS Brandpreventie | Behandeling en Certificaat | Brandveiligheidtips | Neem contact met ons